En IZABERI DRŽAVU
Lokalna ekspertiza u 10 evropskih zemalja
Odaberite neku od naših nacionalnih kancelarija!
Da li je CREDITEXPRESS kontaktirao sa vama?
Uz pomoć naših kolega svako dolazi do pravog rešenja!
Da li želite da naplatite svoje dugove?
Obratite se našim kolegama i saznajte više o našim efikasnim i etičnim uslugama naplate!
Pozdravi iz Švedske!
Udruženi sa svojim poslovnim partnerom, kompanijom SVEA Group, garantujemo etične usluge izvanrednog kvaliteta!
Ovde je početak vaše karijere!
Izaberite neku od ponuda za posao pridružite se CREDITEXPRESS timu!

O nama

Poslovni sistem CREDITEXPRESS Group, čiji je CREDITEXPRESS Srbija takođe član, posluje još od 1999. godine. Danas smo već prisutni u 13 evropskih zemalja u kojima pružamo koherentne i efikasne usluge visokog kvaliteta klijentima u svakoj zemlji u oblastima upravljanja dugovanjima, otkupa potraživanja i aktivnostima naplate i faktoringa. Poslednjih godina preko 3.000 klijenata dobilo je našu pomoć, što im je omogućilo da se koncentrišu na svoje poslovanje umesto na upravljanje dugovanjima.

Usluge

Upravljanje dugovima i naplata dugova predstavljaju posao koji oduzima mnogo vremena i koji podrazumeva specifično poznavanje zakona, psihologije i informacionih tehnologija, kao i odgovarajuću infrastrukturu. Osoblje kompanije CREDITEXPRESS ima skoro 20 godina iskustva i pomaže klijentima pri naplati zakonitih potraživanja na najjednostavniji i najnerizičniji mogući način.

Informacije

Da li biste želeli da saznate više o događajima i novostima o kompaniji CREDITEXPRESS Group i upravljanju dugovanjima? Pročitajte naše novosti i izveštaje i preuzmite naše publikacije ili dokumentaciju koja je potrebna za vaš slučaj!

Činjenice

Upravljanje dugovanjima je dugo poznata i priznata finansijska aktivnost; međutim, za većinu ljudi to je još uvek nepoznata oblast. Ispod možete da pročitate o nekim od ključnih profesionalnih koncepata i najčešćim pitanjima – tako ćete imati jasniju i transparentniju sliku o aktivnostima naše kompanije i ovoj industriji.

Kontakt

Ukoliko imate dodatna pitanja o našoj kompaniji ili su vam potrebne dodatne informacije o upravljanju dugovanjima ili otkupu dugova, slobodno se obratite našim kolegama u službi za klijente.
ZATRAŽITE POVRATNI POZIV
    Saglasan sam da se moji lični podaci procesiraju, sačuvaju te da ću primati biltene, posebne ponude i obaveštenja.
Kontakti

Gavrila Principa 57, Beograd