O podjetju

V severnoevropskih in skandinavskih državah imajo pravna varnost ter spoštovanje in izvajanje pogodb več stoletij dolgo tradicijo, kar predstavlja trdno osnovo za podjetja, da lahko zagotovijo predvideno poslovanje in denarni tok. Preko svojega švedskega partnerja, skupine SVEA, združujemo te tradicije in osnovna etična načela s strokovnimi izkušnjami, kompetencami in lokalnim znanjem, ki je edinstveno za srednjo in vzhodno Evropo.

Stabilnost in dinamika

Skupina CREDITEXPRESS, katere član je tudi CREDITEXPRESS Slovenija d.o.o., deluje od leta 1999. Danes smo prisotni v 13 evropskih državah, kjer strankam nudimo skladne in učinkovite storitve z visokim standardom na področju upravljanja dolga, odkupa terjatev, izterjave in faktoringa. V zadnjih letih smo več kot 3.000 strankam pomagali, da so se namesto na upravljanje dolgov lahko osredotočale na svoje poslovanje.

Pohvalimo se lahko s tem, da od ustanovitve sodelujemo z najuglednejšimi blagovnimi znamkami in finančnimi skupinami v regiji. Po zaslugi odličnih partnerstev lahko nudimo etično, skladno in učinkovito storitev izterjave že od samega začetka. Tako lahko svojim mednarodnim strankam zagotovimo enake visokokakovostne storitve, enotna poročila na ravni skupine in prožne postopke.

Tradicija in napredek

Skupina CREDITEXPRESS je evropsko podjetje za finančne storitve, ki ga še danes vodijo njegovi lastniki z roko v roki z usposobljeno mednarodno ekipo. V podjetju je na mednarodni ravni trenutno zaposlenih skoraj 1500 ljudi.

Inovacije so za naše podjetje bistvenega pomena na vseh področij, pa naj bo to podporna infrastruktura za naše delo, kot je programska oprema, ali usposabljanje našega osebja. Pri zagotavljanju najboljših storitev za svoje stranke nenehno uporabljamo izkušnje, ki smo jih pridobili v srednji in vzhodni Evropi, in mednarodno strokovno znanje.

Naš mednarodni trgovinski partner, skupina SVEA, je vodilno podjetje na severnoevropskem trgu, ki že od leta 1981 ponuja finančne in administrativne storitve ter ima licenco Švedskega urada za finančno revizijo. Podjetje ima poslovalnice v osmih državah in široko mrežo partnerjev po vsem svetu. S svojimi 30-letnimi izkušnjami podjetjem pomaga izboljšati in povečati njihovo likvidnost v kratkih finančnih obdobjih.

Združujemo uporabo najnovejše tehnologije in inovativnih rešitev z visokim standardom osebnih storitev, osredotočenih na stranke, ter tako skupaj s podjetjem SVEA Finance Hungary Zrt strankam vedno nudimo ustrezne možnosti.

Zakaj izbrati CREDITEXPRESS?

Osredotočite se lahko na tisto, kar najbolje poznate
Specializirani smo za upravljanje dolga. V tej regiji nam zaupa več kot 3.000 strank, ki jim od prvega dne zamude plačila do odkupa dolga pomagamo rešiti težave z zapadlimi dolgovi. Tako se lahko stranke osredotočijo na svoje osnovne dejavnosti, njihove finance pa urejajo strokovnjaki.

Storitve so prilagojene potrebam podjetja
V zadnjih desetih letih smo nenehno razvijali svoje storitve v hitro spreminjajočem se tržnem okolju, tako da smo se z občutkom odzivali na povratne informacije svojih strank in uspešno zadovoljili specifične potrebe vzhodne in srednje Evrope.

Razumevanje specifičnih potreb regije
Uporabljamo najnaprednejšo tehnologijo za izterjave in strokovno uporabljamo psihologijo izterjav v določenem gospodarskem in kulturnem okolju. Nudimo edinstvene in učinkovite storitve z optimalnimi rešitvami za dolžnikove in naše stranke.

Zakonit in etičen postopek
Etični kodeks naše skupine pomeni resnično zavezanost našim strankam in njihovim strankam. Osebje podjetja CREDITEXPRESS spoštuje te posameznike in podjetja, ki se spopadajo z različnimi finančnimi težavami.

Naše rešitve bodo občutno povečale vaše možnosti za plačilo! Nikar ne odlašajte in vzpostavite stik z našimi sodelavci.

Vodilna načela

Vsi člani skupine CREDITEXPRESS si na vsakem trgu prizadevamo za visok standard in raznoliko upravljanje dolgov.

Poravnava dolgov je občutljivo in zapleteno področje. V času izterjave dolgov moramo ohraniti krhko zaupanje med svojimi strankami in njihovimi strankami, ki je lahko osnova za njihovo nadaljnje sodelovanje.

Svoje delo vedno opravljamo pregledno in strokovno ter s pomočjo najnaprednejših metod izterjave in zahtevane mere empatije, hkrati pa upoštevamo svoj etični kodeks. V vsaki situaciji se trudimo ravnati primerno.

  1. Izterjave v imenu svojih strank izvajamo na etičen, visokokakovosten in stroškovno učinkovit način.
  2. V primerjavi s svojo konkurenco izvajamo izredno kakovostne in učinkovite storitve ter hkrati v vseh okoliščinah varujemo ugled svojih strank.
  3. Ponujamo pregledne storitve, ki so prilagojene trenutnim potrebam.
  4. Med postopkom izterjave spoštujemo in varujemo pravice in dostojanstvo dolžnikov.
  5. S podatki svojih strank in dolžnikov ravnamo zaupno.
  6. Naše upravljanje, varovanje in obdelava podatkov presegajo veljavno zakonodajo.

Zanesljive družbe za upravljanje dolgov delujejo v skladu s strogimi etičnimi standardi in pravno državo. Skupina CREDITEXPRESS je med najpomembnejšimi akterji na trgu in članica mednarodnega strokovnega združenja ACA International, ki združuje podjetja, ki se ukvarjajo z upravljanjem dolgov. V združenju so le podjetja, ki so v preteklosti že pokazala svoje strokovne sposobnosti.

Družbena odgovornost

Naša skupina kot ponudnik finančnih storitev družbeno odgovornost podjetij resno jemlje že od samega začetka. Člani skupine podpirajo številne manjše lokalne iniciative, skupina CREDITEXPRESS pa podpira dva projekta, ki se ukvarjata z otroki v težavah − s ponosom podpiramo vzdrževanje hospica za otroke Bärenherz in obnovo šole v Kamakwieju v Sierri Leone.

Oops! We could not locate your form.

Choose one of the European Creditexpress Offices