En IZBERI DRŽAVO
Lokalno strokovno znanje v 10 evropskih državah
Izberite eno od naših nacionalnih poslovalnic!
Ali je CREDITEXPRESS stopil v stik z vami?
Naši sodelavci vam pomagajo najti pravo rešitev za vse!
Ali želite izterjati svoje dolgove?
Obrnite se na naše sodelavce, ki vam bodo dali informacije o naših učinkovitih in etičnih storitvah izterjave!
Lep pozdrav iz Švedske!
Skupaj s svojim strokovnim partnerjem, skupino SVEA, vam zagotavljamo visokokakovostne etične storitve.
Vaša poklicna pot se začne tukaj!
Oglejte si našo ponudbo prostih delovnih mest in se pridružite ekipi podjetja CREDITEXPRESS!

O podjetju

Skupina CREDITEXPRESS, katere član je tudi CREDITEXPRESS Slovenija d.o.o., deluje od leta 1999. Danes smo prisotni v 13 evropskih državah, kjer strankam nudimo skladne in učinkovite storitve z visokim standardom na področju upravljanja dolga, odkupa terjatev, izterjave in faktoringa. V zadnjih letih smo več kot 3.000 strankam pomagali, da so se namesto na upravljanje dolgov lahko osredotočale na svoje poslovanje.

Storitve

Upravljanje in izterjava dolga sta zamudno opravilo in zahtevata posebno pravno, psihološko in informacijsko znanje pa tudi ustrezno infrastrukturno podporo. Osebje podjetja CREDITEXPRESS z več kot 20 leti izkušenj našim strankam pomaga izterjati njihove zakonite terjatve na čim bolj preprost in čim manj tvegan način.

Informacije

Ali bi radi izvedeli več o dogodkih in novicah o skupini CREDITEXPRESS in upravljanju dolga? Preberite si naše novice in poročila ter si prenesite publikacije ali dokumente, ki jih potrebujete za svoj primer!

Dejstva

Upravljanje dolga je znana in priznana finančna dejavnost, vendar za večino ljudi še vedno nepoznano področje. Spodaj si lahko preberete nekaj ključnih strokovnih pojmov in pogosto postavljenih vprašanj – tako boste lahko dobili jasnejši in preglednejši pogled na dejavnosti našega podjetja in industrije.

Kontakt

Če imate kakršna koli druga vprašanja o našem podjetju ali v zvezi z upravljanjem ali odkupom dolgov, se lahko obrnete na naše sodelavce v uporabniškem servisu.
ZAHTEVAJ POVRATNI KLIC
    Dajem soglasje, da se moji osebni podatki lahko obdelujejo, shranjujejo in dovoljujem prejem novic, posebnih ponudb in obvestil.
Kontakti

ULICA VITA KRAIGHERJA 5, 2000 MARIBOR