En Select Country

Одредби за користење

Оваа веб-локација е официјалната веб-локација на групацијата CREDITEXPRESS. Авторските права за сета содржина на оваа веб-локација се во сопственост на групацијата CREDITEXPRESS.

Отворајќи ја и читајќи ја оваа веб-локација во вашиот веб-прегледувач, давате согласност дека сте ги разбрале овие одредби и дека ги прифаќате како обврзувачки.

Забрането е во каква било форма да копирате, менувате, пренесувате или дистрибуирате каква било содржина од оваа веб-локација без претходна писмена согласност од групацијата CREDITEXPRESS.

Сите понуди објавени на оваа веб-локација се само за информативни цели. Информациите може да се менуваат во секое време. За ажурирани информации, контактирајте со Секторот за кориснички услуги на групацијата CREDITEXPRESS.

Контакт

Доколку имате уште прашања за нашата компанија или ви требаат информации за вашиот случај, околу управувањето или откупот на долгови, не двоумете се да контактирате со нашите колеги или со службата за корисници.
ПОБАРАЈ ПОВИК
    Согласен сум моите податоци да се процесираат, да добивам билтени, посебни понуди и известувања.
Контакти

Бул. Јане Сандански 79а/15 1000 СКОПЈЕ, Р. МАКЕДОНИЈА