En Select Country

Контакт

Доколку имате уште прашања за нашата компанија или ви требаат информации за вашиот случај, околу управувањето или откупот на долгови, не двоумете се да контактирате со нашите колеги или со службата за корисници.

Контакт со CREDITEXPRESS МАКЕДОНИЈА

Адреса: Бул. Јане Сандански 3/1-1, 1000 Скопје

Телефон: 02 3 109 417

Fax: 02 3 179 717

Email: info@creditexpress.com.mk

ИСПРАТИ ПОРАКА

    Согласен сум моите податоци да се процесираат, да добивам билтени, посебни понуди и известувањаSuglasan sam da se moji osobni podaci procesiraju, pohrane te da ću primati biltene, posebne ponude i obavijesti.

Контакт

Доколку имате уште прашања за нашата компанија или ви требаат информации за вашиот случај, околу управувањето или откупот на долгови, не двоумете се да контактирате со нашите колеги или со службата за корисници.
ПОБАРАЈ ПОВИК
    Согласен сум моите податоци да се процесираат, да добивам билтени, посебни понуди и известувања.
Контакти

Бул. Јане Сандански 79а/15 1000 СКОПЈЕ, Р. МАКЕДОНИЈА