En Select Country

Кариера

Придружете му се на нашиот тим на CREDITEXPRESS!

Групацијата чиј дел е и CREDITEXPRESS Македонија,е основана во 1999 година. Групацијата вработува повеќе од 1.500 луѓе во 13 земји од Централна и Источна Европа.

Посветени сме на воспоставување и развој на култура на многу висок квалитет, разновидност и етички пристап при активностите за наплата кои ги претставува групацијата на сите пазари во регионот.

Бараме колеги кои освен тоа што ги имаат квалификациите потребни за позицијата, се способни и желни да работат тимски, креативно и кои напредокот го сметаат за важен, веруваат во правните постапки и имаат емпатија кон своите колеги и клиенти.

Што им нудиме на нашите вработени:

Моментални позиции:

Контакт

Доколку имате уште прашања за нашата компанија или ви требаат информации за вашиот случај, околу управувањето или откупот на долгови, не двоумете се да контактирате со нашите колеги или со службата за корисници.
ПОБАРАЈ ПОВИК
    Согласен сум моите податоци да се процесираат, да добивам билтени, посебни понуди и известувања.
Контакти

Бул. Јане Сандански 79а/15 1000 СКОПЈЕ, Р. МАКЕДОНИЈА