En Select Country
Локална експертиза во 11 европски земји
Изберете од нашите национални канцеларии!
Дали сте биле контактирани од CREDITEXPRESS?
Нашите колеги помагаат за изнаоѓање на вистинското решение за секого!
Дали сакате да си ги наплатите долговите?
Контактирајте со нашите колеги за информации околу нашите ефективни и етички услуги за наплата на долгови!
Поздрав од Шведска!
Заедно со нашиот професионален партнер, групацијатаSVEA, ви гарантираме етички услуги со исклучителен квалитет.
Вашата кариера започнува тука!
Изберете работно место од нашата понуда и придружете му се на тимот на CREDITEXPRESS!

За нас

Групацијата CREDITEXPRESS, каде член е и CREDITEXPRESS Македонија, работи од 1999 година. Денес веќе сме присутни во 13 европски земји, обезбедувајќи им на нашите клиенти насекаде, кохерентни и ефективни услуги со висок стандард во полињата на управување со долгови, откуп на побарувања и наплата, како и услуги за факторинг. Во последниве години досега им помогнавме на повеќе од 3.000 клиенти да се концентрираат на нивниот бизнис, наместо на управувањето со долговите.

Услуги

Управувањето со долгови и нивната наплата претставува долготрајна задача за која се потребни специфични правни, психолошки и информатички познавања, како и соодветна инфраструктура. Персоналот на CREDITEXPRESS со речиси 20-годишно искуство, им помага на нашите клиенти да ги наплатат своите законски побарувања, колку што е можно поедноставно и со колку што е можно помал ризик.

Информации

Дали сакате да дознаете повеќе за настаните и вестите околу групацијата CREDITEXPRESS и управувањето со долгови? Прочитајте ги нашите вести и извештаи и преземете ги нашите изданија или документите потребни за вашиот случај!

Факти

Управувањето со долгови е одамна позната и признаена финансиска активност. Сепак, за многу луѓе тоа сѐ уште претставува непозната област. Подолу можете да прочитате неколку клучни професионални концепти и често поставувани прашања – на тој начин можете да имате појасен и потранспарентен преглед на активностите на нашата компанија и на индустријата.

Контакт

Доколку имате уште прашања за нашата компанија или ви требаат информации за вашиот случај, околу управувањето или откупот на долгови, не двоумете се да контактирате со нашите колеги или со службата за корисници.
ПОБАРАЈ ПОВИК
    Согласен сум моите податоци да се процесираат, да добивам билтени, посебни понуди и известувања.
Контакти

Бул. Јане Сандански 79а/15 1000 СКОПЈЕ, Р. МАКЕДОНИЈА